Stage op ons Leerbedrijf

Ben jij gek op honden en wil je weten hoe het is om te werken bij een hondenuitlaatservice? Dan ben je bij Subliem aan het juiste adres! Mijn baasje Kim zal jou één op één gaan begeleiden bij alle werkzaamheden die voorkomen op haar bedrijf. Er komt namelijk heel wat bij kijken als je een eigen bedrijf hebt. Natuurlijk krijg jij ook stage opdrachten mee van jou school, hierbij zal kim jou helpen waar jij dat nodig hebt. Bij ons bedrijf kan je met een mbo niveau 1 of 2 opleiding in de richting algemene dierverzorging komen leren. Ook ben je met een snuffelstage van harte welkom. Of je nu een week of een heel jaar stage loopt, kim past jou werkzaamheden zodanig aan dat er voor iedere stage een passende leerperiode is. Wat kun je verwachten? Als stagiaire kom je 8 a 9 uur per dag werken. Je krijgt naast je opleiding ook leeropdrachten van ons. Waar je nog wat moeite mee hebt zullen we extra met je oefenen om je vaardigheden te verbeteren. Je gaat niet alleen meewerken bij de uitlaatservice maar je gaat ook mee met de dierverzorging bij klanten aan huis. Ben jij net zo enthousiast geworden als de stagiaires die jou voorgingen? Mail of bel ons dan voor de beschikbare dagen. We zien je graag voor een kennismaking.

Pootjes van Mako

Hoi, ik ben Juliëtte. Ik kom geregeld als dagbesteding een dagje meelopen met Hondenuitlaatservice Subliem. Ik geef alle hondjes extra aandacht en kom graag met hen knuffelen.

"Hallo, mijn naam is Mark en ik zit in het 4e leerjaar van praktijkschool de Driestar in Gouda. Ik kom 7 maanden 2x per week stagelopen bij hus-subliem.

Hoi, ik ben Stagiaire Nellianne. Ik volg de algemene dieropleiding Mbo niveau 2 aan het Wellant College te Houten. Ik loop een jaar lang 1 dag per week stage bij Hondenuitlaatservice Subliem. 

Hoi, ik ben Sanne. Ik zit op de praktijkschool het segment in Gouda en zit in het vierde leerjaar van mijn opleiding. Ik loop het gehele schooljaar 3 dagen per week stage bij hondenuitlaatservice subliem.

Hallo, ik ben Stagiaire Sharina. Ik volg de algemene dieropleiding Mbo niveau 2 aan het Aeres College te Barneveld. Ik loop een periode van 9 weken stage en ik ben 4 dagen per week aan het leren bij Hondenuitlaatservice Subliem.

Hallo, mijn naam is Suus. Ik volg het vmbo op het yuverta college te montfort en zit in mijn 3e leerjaar. Ik loop een periode van 5 maanden 1 dag per week stage bij hus-subliem.

  Subliem Is Een Erkend Leerbedrijf   Hondenuitlaatservice Subliem draagt bij aan de toekomst van het vakmanschap door stages en leerbanen aan te bieden levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Als erkend leerbedrijf zijn wij een schoolvoorbeeld voor de branche.

footer-bottom-honden.jpg