Reviews

Hallo ik ben Bailey. Een kruising tussen een instaande terriër en een Maltees leeuwtje , een Boonen dus. En ben 1,5 jaar oud. Ik mag van mijn baasje op de vrijdag mee met Kim naar de uitlaat service. Dat is een dolle boel want dan speel ik vooral met de grote honden, en ik ben super enthousiast. Mijn baasjes bert en marleen zijn erg tevreden over hoe het verloopt bij uitlaat service “ Subliem”. Goede afspraken, lief voor Bailey en goed en snel app contact. Kortom voor baasje en hond is het fantastisch. Hopelijk nog vele vrijdagen met veel speelplezier op het landje. Dikke poot Bailey.  

Wil je een goede begeleiding, ga naar Hondenuitlaatservice Subliem. Wij hebben een kruising Mechelse Herder/Stafford van 18 maanden genaamd Barry. Barry heeft erg veel energie en kracht. Gelukkig kende ik Kim van Hondenuitlaatservice Subliem, zij heeft gekeken wat de hond Barry nodig heeft. Nu zijn wij al een maand 3 keer in de week met Barry aan het oefenen op hun afgesloten land. Toppie, en Barry kan zijn energie kwijt. Echt Subliem.  

Beertje heeft aangepaste wandelingen en medicatie, gelukkig is dit geen enkel probleem bij Hondenuitlaatservice Subliem. Ze zijn al jaren ons vaste adres.  

Hallo allemaal, mijn baasje vroeg mij of ik mijn ervaringen wilde delen bij Hondenuitlaatservice Subliem. Nou ik kan je vertellen... Hartstikke leuk hoor. We rijden altijd eerst even een klein stukje naar Cabauw waar een mooi stuk veilig omheind land is. Daar kunnen we heerlijk ravotten met elkaar. Als mijn baasje even wat anders te doen heeft waar ik niet bij kan zijn, ga ik super graag mee met Kim (mijn tijdelijke Baasje voor die dag) en de andere hondjes. Ik zou zeggen: Tot bij de Hondenuitlaatservice Subliem. ennn..... een dikke poot voor jullie allemaal.   

Mijn ervaring met Kim van Hondenuitlaatservice Subliem is helemaal top. Ze is flexibel en zorgzaam en helpt waar ze kan in voordeel van me matie Bonnie. Ze begrijpt wat een matie voor iemand kan betekenen. Ik hoop dat ze nog lang voor Bonnie kan zorgen en raad aan voor goede service voor je hond bel Kim van Hondenuitlaatservice Subliem. En ga zo door en bedankt.  

Onze beagle Boy geniet van de landelijke omgeving bij Hondenuitlaatservice Subliem en heeft hier op een leuke manier een goede conditie gekregen.   

Ik ben Boy en heb het altijd geweldig naar mijn zin bij Hondenuitlaatservice Subliem. Ik kan heerlijk ravotten op het veldje met andere honden. Ook mijn baasjes zijn erg blij, want bij Hondenuitlaatservice Subliem zijn ze heel flexibel met halen en brengen voor de uitlaatservice. Kortom echt Subliem.  

Mijn ervaringen met Hondenuitlaatservice Subliem zijn gewoon geweldig. Mijn Duitse Herder Bracha van 1,5 jaar oud en boordevol energie heeft iedere donderdag een feestje. Hondenuitlaatservice Subliem komt haar dan ophalen en laat haar niet alleen uit, maar ze kan 2 uur lang lekker rennen en spelen met andere honden in een groot omheind weiland. Bracha staat elke donderdag al te wachten tot Hondenuitlaatservice Subliem haar komt ophalen en weet al precies waar ze in de auto zit. Het is ook een hele fijne service als je een dagje uit wilt. Hondenuitlaatservice Subliem laat haar dan een extra keer uit en brengt haar weer thuis zodat ze in haar eigen omgeving blijft. Hopelijk kunnen Bracha en ik nog lang gebruik maken van deze fantastische hondenuitlaatservice.  

Chimai gaat altijd met veel plezier naar Hondenuitlaatservice Subliem. Ze is er altijd vrolijk, krijgt veel aandacht en er word met veel zorg voor haar gezorgd. Ze zijn erg flexibel met tijden en dat is erg prettig. Ik raad dit adres zeker aan om je hond naartoe te brengen.   

Onze Echo ging als pup naar Hondenuitlaatservice Subliem om te socialiseren en de basis commando's te leren. Nu gaat hij regelmatig lekker spelen bij Hondenuitlaatservice Subliem.

Sinds 2018 zijn onze honden trouwe onregelmatige klanten bij Hondenuitlaatservice Subliem. Nooit eerder gebeld voor een hondenuitlaatservice omdat ik dacht dat je een vaste dag moest afspreken. Fijn om te merken dat flexibiliteit geen probleem was waarbij wel duidelijk was dat vaste honden van die dag voorrang hadden. Terecht. Enkele maanden verder kan ik zeggen dat er altijd plek was en soms zelfs op het laatste moment. De foto's laten zien dat onze honden het goed naar hun zin hebben. De updates zijn ook leuk om te krijgen. We zijn erg blij met deze oplossing en onze honden niet in het minst. Dank, Joppe en Boet.  

Onze Juki gaat nu al bijna 2 jaar naar Hondenuitlaatservice Subliem. Ze is daar in goede en vertrouwde handen en ben dan ook ontzettend blij met Kim van Hondenuitlaatservice Subliem. Want wie wil nou niet het beste voor zijn hond?  

Beste Hondenuitlaatservice Subliem, Lola gaat super graag mee en al helemaal blij als ze de bus hoort aankomen. Eenmaal aangekomen zijn er allemaal leuke vriendjes om mee te spelen. Daarna aai over de bol en word ze weer veilig thuisgebracht. Helemaal moe en uitgespeeld. Ook is Hondenuitlaatservice Subliem flexibel in een extra wandeling. We zijn erg blij met Subliem.  

Ik ben mini pincher Mako, de mascotte van Hondenuitlaatservice Subliem. Ik mag elke dag met al mijn vriendjes spelen op de velden. Je kunt mij vaak in het honden zwembad vinden. Kom jij ook met mij zwemmen? Pootjes van Mako.  

Fijne uitlaatservice, onze honden Max en Gino komen nu 2 jaar met plezier bij Hondenuitlaatservice Subliem. Het is altijd prettig dat je op de hoogte gehouden word van het wel en wee van de honden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ik kan me dan niet aan de indruk onttrekken dat er liefdevol met de honden omgegaan word. Stelliger, er word meegedacht met de eigenaar. Kortom "Subliem" een prima hondenuitlaatservice die zijn naam eer aan doet.   

Hun sterke jacht instinkt is geen probleem meer, bij Hondenuitlaatservice Subliem kunnen Max en Lara omheind en veilig loslopen.

Dit is Nora, vorig jaar zijn wij via via bij Hondenuitlaatservice Subliem terechtgekomen. Het was precies wat wij zochten. Elke dag heerlijk spelen en rennen met de andere honden op het land met speelbanden en als verkoeling een plons in de poedelvijvers onder toeziend oog van Kim zelf! Zij is super begaan met haar dieren en je kan haar altijd bellen of appen hoe het gaat. Nu gaat Nora elke maandag met de Hondenuitlaatservice Subliem mee. Elke maandag staat ze geduldig voor het raam te wachten en zodra de auto stopt rent ze nog net niet door de deur heen om kim te begroeten. Nora heeft het erg naar haar zin bij Kim en wij zijn ook heel erg blij dat we bij haar terecht gekomen zijn want niets is zo fijn om je hond bij iemand te brengen waar jij en je hond een goed gevoel bij hebben!   

Hondenuitlaatservice Subliem is de place to be voor je hond. Ons hondje Nozum is echt een druk mannetje maar als hij thuis komt van het uitlaten is hij versleten en voldaan. Heb al een aantal malen van de service gebruik gemaakt en ben meer dan tevreden.   

Dit is onze eerste pup Nuck, Hondenuitlaatservice Subliem heeft ons op weg geholpen en we kunnen altijd terecht met onze vragen. Onze hond word op dit moment gesocialiseerd en leert basis training bij Hondenuitlaatservice Subliem.   

Wegens ziekte kwam Hondenuitlaatservice Subliem mooi van pas en zo konden de honden toch lekker hun energie kwijt. De honden waren blij en voldaan.   

Shadow heeft het altijd erg naar zijn zin bij Hondenuitlaatservice Subliem, heerlijk moe en voldaan komt hij weer thuis. Ook fijn dat we altijd een update krijgen hoe het gaat. Kortom, erg tevreden en Shadow gaat met veel plezier mee.   

We zijn super tevreden met de hondenuitlaatservice van Kim. Onze Sofie vermaakt zich altijd kostelijk. :) Hondenuitlaatservice Subliem = Subliem.  

Onze hond Winter is nu voor de derde keer bij Hondenuitlaatservice Subliem geweest. Kan niet anders zeggen dan dat het een fijn uitlaat adres is. Kim stuurt altijd een kleine update wat ik als prettig ervaar. Winter krijgt altijd veel persoonlijke aandacht. Al met al voor ons een fijne hondenuitlaatservice.  

Het veld viel ons gelijk aan het begin op, dat het een goede plek voor honden is om te rennen. Het veld er keurig uitzag en fijne ruimte voor de honden om fysiek lekker bezig te zijn. Alle honden razend enthousiast dat ze kunnen spelen. Ongelofelijk dat Yada nu ook goed kan spelen. Als je de bal gooit dan haalt Yada de bal en brengt die netjes terug. Aan het begin was ze heel erg angstig maar nu is zij heel erg alert.   

footer-bottom-honden.jpg