Groep Wandeling:

Ideaal voor het socialiseren, een goede conditie behouden, alle energie kwijt te kunnen en natuurlijk om lekker te spelen.

De honden krijgen veel persoonlijke aandacht.

Subliem haalt uw hond bij u thuis op, iedere hond heeft een eigen kooi in de auto.

Alle kooien beschikken over goede ventilatie, speciale rubber matten en een badhanddoek die de honden koel en comfortabel houden tijdens het vervoer. Wij werken met kleine groepen, hierdoor blijft de reistijd kort.

De honden gaan minimaal een uur spelen op het land. Wij brengen de honden zo schoon en droog mogelijk thuis.

Bij thuiskomst word de waterbak gecontroleerd en eventueel eten gegeven. Wij beschikken over een eigen terrein, dat omheind en ingericht is voor honden. Er zijn 3 weides, een zand paddock, speel toestellen en honden zwembaden . Voor de groep wandeling zijn honden vanaf 8 weken welkom. Teven die loops zijn kunnen tijdens deze periode helaas niet mee. Individueel worden ze wel uitgelaten.

Individuele wandeling:

Ideaal voor honden die niet in een groep kunnen, teven die loops zijn of aangepaste wandelingen.

De honden krijgen alle aandacht. Speciale zorg is mogelijk.

Subliem haalt uw hond bij u thuis op, we laten de hond in uw omgeving of op ons land uit.

Iedere hond heeft een eigen kooi in de auto. Alle kooien beschikken over goede ventilatie, speciale rubber matten en een badhanddoek die de honden koel en comfortabel houden tijdens het vervoer. De reistijd is kort.De honden worden een half uur uitgelaten, de wandeling word aan de wensen van de eigenaar aangepast. Wij brengen de honden zo schoon en droog mogelijk thuis. Bij thuiskomst word de waterbak gecontroleerd en eventueel eten gegeven. Wij beschikken over een eigen terrein, dat omheind en ingericht is voor honden. Er zijn 3 weides, een zand paddock, speel toestellen en hondenzwembaden .

Bij een individuele wandeling zijn alle honden welkom.Dagopvang:

Ideaal als u een hele dag weg wilt, en een leuk uitje voor uw hond. De honden krijgen veel persoonlijke aandacht.

Subliem haalt uw hond in de ochtend bij u thuis op. Iedere hond heeft een eigen kooi in de auto. Alle kooien beschikken over goede ventilatie, speciale rubber matten en een badhanddoek die de honden koel en comfortabel houden tijdens het vervoer. Wij werken met kleine groepen, hierdoor blijft de reistijd kort. De honden komen een hele dag spelen op ons land. Ook gaan wij geregeld naar het strand, bos of meer met de dagopvang.

U kunt eventueel voer mee te geven voor uw hond. Ook speciale zorg is mogelijk. Wij beschikken over een eigen terrein, dat omheind en ingericht is voor honden. Er zijn 3 weides, een zand paddock, speel toestellen en honden zwembaden. U haalt de hond aan het eind van de dag weer op.

Voor de dagopvang zijn alle honden die in een groep kunnen welkom. Teven die loops zijn kunnen helaas niet mee.